Zeldzame Funko POP kopen

Zeldzame Funko POP kopen

Zeldzame Funko POP kopen? FunkoPro.nl

Er zijn verschillende Funko POP-poppetjes die als zeldzaam worden beschouwd, en de zeldzaamheid van een specifiek poppetje kan afhangen van verschillende factoren, zoals de productieaantallen en de vraag van verzamelaars. Hieronder volgen enkele van de meest zeldzame Funko POP-poppetjes:

  1. Glow-in-the-dark Alex DeLarge: Dit poppetje is gebaseerd op het personage Alex DeLarge uit de film "A Clockwork Orange" en was exclusief verkrijgbaar bij de San Diego Comic-Con in 2012. Slechts 240 stuks werden geproduceerd, waardoor het een van de meest zeldzame Funko POP-poppetjes is.

  2. Metallic Silver Batman: Dit poppetje werd uitgebracht als exclusieve variant voor de New York Comic-Con in 2010 en slechts 480 stuks werden geproduceerd. Het is een van de meest gewilde Funko POP-poppetjes onder verzamelaars.

  3. Freddy Funko Glow-in-the-dark: Freddy Funko is het officiële mascottepersonage van Funko en deze specifieke variant, uitgebracht in 2011 ter ere van de 10e verjaardag van het bedrijf, is zeer zeldzaam. Er werden slechts 12 exemplaren geproduceerd, waardoor het een van de meest exclusieve Funko POP-poppetjes is.

Het is belangrijk op te merken dat de zeldzaamheid van een Funko POP-poppetje kan veranderen naarmate de tijd verstrijkt en er nieuwe releases worden uitgebracht. De waarde van een poppetje kan ook fluctueren afhankelijk van de vraag van verzamelaars.

Gemakkelijk online Funko POP kopen!

FunkoPro.nl streeft altijd voor de beste service. Zo leveren we jou Funko POP altijd binnen 24 uur! Zo kan jij eerder genieten van jou nieuwe Funko POP in je collectie. En kunnen wij ook genieten van tevreden klanten. FunkoPro.nl is het adres voor de tofste Funko's op voorraad. Bestel je voor 16:00 op werkdagen? Dan is jou bestelling de volgende dag bij jou thuis bezorgd. Gegarandeerd. Onze producten worden volledig vanuit eigen voorraad geleverd. Daarom kunnen wij onze producten altijd snel bij u thuis afleveren. Een echte topper in ons assortiment is dan ook de Funko POP! DC Super Heroes - Silent Knight Batman #366.

Terug naar blog