Online Funko POP kopen

Online Funko POP kopen

Online Funko POP kopen

Er zijn vele populaire Funko POP's, en de populariteit ervan verandert regelmatig afhankelijk van nieuwe releases, film- en televisieprogramma's, en andere trends. Hier zijn echter enkele van de meest populaire Funko POP's tot nu toe:

  1. Marvel's Avengers - er zijn vele Funko POP's beschikbaar van de personages uit de Marvel Cinematic Universe, waaronder Iron Man, Captain America, Thor en de Hulk.

  2. Star Wars - er zijn veel Funko POP's van personages uit de Star Wars-films, waaronder Luke Skywalker, Darth Vader en Princess Leia.

  3. Harry Potter - er zijn veel Funko POP's beschikbaar van personages uit de Harry Potter-boeken en films, waaronder Harry Potter zelf, Ron Weasley en Hermelien Griffel.

  4. DC Comics - er zijn veel Funko POP's van personages uit de DC Comics-reeks, waaronder Batman, Superman, Wonder Woman en de Joker.

  5. Game of Thrones - er zijn vele Funko POP's beschikbaar van personages uit de populaire televisieserie Game of Thrones, waaronder Jon Snow, Daenerys Targaryen en de Night King.

Dit zijn slechts enkele van de meest populaire Funko POP's, er zijn nog vele anderen beschikbaar, inclusief personages uit Disney-films, populaire videogames en nog veel meer.

Wat is een Funko POP?

Een Funko POP is een vinylfiguur met een groot hoofd en een gestileerd lichaam, dat gemaakt wordt door het Amerikaanse bedrijf Funko. De figuren zijn ongeveer 10 centimeter hoog en zijn gebaseerd op populaire personages uit films, televisieprogramma's, strips, videogames en andere popcultuurbronnen.

Funko POP's zijn populair geworden onder verzamelaars vanwege hun unieke en herkenbare ontwerp, evenals de grote verscheidenheid aan personages die beschikbaar zijn. De figuren zijn ook verzamelobjecten geworden vanwege de verschillende varianten die beschikbaar zijn, zoals limited edition, chase, of exclusives die alleen verkrijgbaar zijn bij bepaalde winkels of evenementen.

Funko produceert naast de POP's ook andere verzamelbare producten, zoals sleutelhangers, pluche figuren, en nog veel meer. Funko POP's zijn verkrijgbaar bij vele winkels wereldwijd, zowel online als in fysieke winkels.

Terug naar blog